Newsletter 15

Comencem un nou any escolar.

Un nou curs escolar iniciat. Per a algunes famílies és el vostre primer curs amb nosaltres, per a la majoria ja fa temps. A totes, els nostre agraïment per a la vostra confiança i implicació. El repte que ens plantegem tota la comunitat educativa de Manyanet Begues és que el curs 24-25 sigui un curs que ofereixi més oportunitats. La diversitat de talents és enorme i aquesta realitat demana exigència. Som un equip que treballem per a la innovació, la formació dels equip docents i pel treball en xarxa.
AMB TOT….AMB TU! perquè no renunciem a res. Volem que el perfil del nostre alumnat sigui el de persones inquietes, amb ganes d’aprendre, de superar-se, ambicionar i somniar, però alhora de saber estar i saber ser, de respectar les persones i l’entorn. I perquè no ho faran sols, sino que nosaltres i vosaltres, les famílies estarem al seu costat.

Aprofitem per informar-vos del nou canal de Telegram Manyanet Begues, a disposició de totes les famílies per estar al dia de l’actualitat del col·legi: Canal Telegram

Equip directiu