Erasmus KA1 a Finlàndia

Seguint amb el projecte Erasmus KA1 aquesta setmana s'ha produit la última mobilitat: la nostra pscicòloga està participant en el curs a Finlàndia: Every pupil is important (cada alumne és important). Es pot consultar més informació al blog de KA1 del centre: 

https://manyanetbegueska1.blogspot.com.es/

A continuació us deixem unes imatges de l'estada i l'equip de treball:

 

Marxem a USA!

Com cada any, des del centre es fomenta l'intercanvi amb famílies de parla anglesa per tal que els alumnes interessats puguin desenvolupar una parla fluïda de l'idioma. A 4t d'ESO, el grup de la foto, anirà a Wisconsin del 12 al 27 d'octubre a fer un intercanvi amb l'escola Logan. Posteriorment, a finals de curs, alguns alumnes de l'escola Logan visitaran el nostre centre. 

 

Homestay a Bury St. Edmund

Com cada any, des del centre es fomenta l'intercanvi amb famílies de parla anglesa per tal que els alumnes interessats puguin desenvolupar una parla fluïda de l'idioma. Enguany, els alumnes realitzaran un "Home Stay" en el qual aniran a casa d'una família anglosaxona i realitzaran classes interactives, sortides i un dia d'excursió a Cambridge.

La reunió informativa serà el dimecres 19 a les 19:30

 

Begues Oblidada

El passat dimarts 25 de setembre, els alumnes de 2n d'ESO van participar en la sortida cultural "Begues Oblidada": una exposició que des del juliol acull la vida i història del prohom beguetà Jaume Petit i Ros (1865-1947); un home de negocis que va fer fortuna a Borsa i va crear empreses encara existents com la línia d'autobusos Begues-Bruguers-Gavà. Avui se'l recorda per la seva sensibilitat per la cultura amb accions com el mecenatge a autors i artistes de Begues; i pels més necessitats amb fundacions com la (avui extingida) Societats de Socors Mutus entre els Sord-muts d'Ambdós Sexes de Catalunya.

        

 

 

Pàgina 1 de 31