Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Nom Cole

Col·legi Sant Lluís-Bosch

Xpert Access

Intercanvi a Polonia 2018

Dins el marc del projecte de l'escola multilingüe, alumnat i professorat ha assistit a diferents estades a l'estranger per a formar-se (Erasmus, intercanvis...). L'objectiu en comú és el d'aprendre d'altres punts de vista de persones d'arreu d'Europa i, com no, practicar l'anglès. Després de la darrera mobilitat Erasmus+ a Portugal, arriba aquest intercanvi amb alumnes de Polònia, que ja va començar el 19 de Març quan els alumnes polonesos van venir al nostre col·legi. Ara, en aquesta setmana del 11 al 15 de Juny els protagonistes han estat els alumnes de 3r d'ESO i els seus acompanyants: la professora Alba Català i la psicopedagoga Alicia Gavaldà.

Aquest projecte, Etwinning treballa l'any europeu del patrimoni cultural i han tingut com a protagonistes a Barcelona el Parc Güell i la Sagrada Família i a Varsòvia la "Old Town". Aquí us deixem algunes imatges de l'intercanvi:

 

mapa

 

Col·legi Sant Lluís

C/ Sant Climent 8

08859 Begues (Barcelona)

Tf: 936390011

secretaria@begues.manyanet.org

mapa cole

 

 

 

mapa2

 

Col·legi Bosch

C/ camí Ral, 13

08859 Begues (Barcelona)

Tf: 936390185

secretaria@begues.manyanet.org

 mapa parv

Calendari 2