Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Nadal Solidari

La campanya del Nadal Solidari ha estat un èxit gràcies a tots i a totes. Hem pogut ajudar als que més ho necessiten mitjançant 30 capses plenes de diferents aliments que ajudaran sens dubte, a fer una mica més alegre aquest Nadal als que més ho necessiten. Moltes gràcies! 

IMG 6945           IMG 7133

 

Cambridge ESOL Exams 2018-19

Oberta la convocatòria per als exàmens de Cambridge. Consulteu el vostre correu o feu click a l'enllaç següent: INFO. Sol·licituds fins el 20 de desembre. Global recognition for real life. 
@CambridgeEng for schools @multilinweb @EscolaCristiana @EscolesManyanet

Pessebre vivent 2018

S'apropa el Nadal! 

Els alumnes de 1r, 3r i 5è us volen convidar al Pessebre vivent que faran diumenge 16 de desembre. 

Enguany serà la primera vegada que el col.legi obre les seves portes en aquesta època tant màgica i que realitza aquesta activitat. Els alumnes estan molt il.lusionats per a ensenyar el seu pessebre. Podreu veure com ho fan a les 13h i 18h (just després del festival d'infantil i de la vetllada de primària). 

Us hi esperem! 

Copia de alex o. james 1

Reunió Pal 2019

Dilluns 26 de novembre a les  17:30 es farà una reunió sobre l'esquiada a la sala d'audiovisuals del col.legi Sant Lluís. 

Les professores Sílvia i Marta faran una sessió informativa de l'esquiada a Pal (2019). Aqueta reunió està pensada pels alumnes de 4t de primària i aquells pares que portin els seus fills de 5è ó 6è per primer cop.

Matt Kim 1

Page 1 of 32