Cambridge ESOL Exams 2018-19

Oberta la convocatòria per als exàmens de Cambridge. Consulteu el vostre correu o feu click a l'enllaç següent: INFO. Sol·licituds fins el 20 de desembre. Global recognition for real life. 
@CambridgeEng for schools @multilinweb @EscolaCristiana @EscolesManyanet

Pessebre vivent 2018

S'apropa el Nadal! 

Els alumnes de 1r, 3r i 5è us volen convidar al Pessebre vivent que faran diumenge 16 de desembre. 

Enguany serà la primera vegada que el col.legi obre les seves portes en aquesta època tant màgica i que realitza aquesta activitat. Els alumnes estan molt il.lusionats per a ensenyar el seu pessebre. Podreu veure com ho fan a les 13h i 18h (just després del festival d'infantil i de la vetllada de primària). 

Us hi esperem! 

Copia de alex o. james 1

Reunió Pal 2019

Dilluns 26 de novembre a les  17:30 es farà una reunió sobre l'esquiada a la sala d'audiovisuals del col.legi Sant Lluís. 

Les professores Sílvia i Marta faran una sessió informativa de l'esquiada a Pal (2019). Aqueta reunió està pensada pels alumnes de 4t de primària i aquells pares que portin els seus fills de 5è ó 6è per primer cop.

Matt Kim 1

Gran Recapte 2018

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

GRAN RECAPTE circular

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició. 

El Gran Recapte d'enguany serà el divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre. Des del col.legi us animem a participar, només cal apuntar-s'hi a la web de la campanya i mostrar una actitud participativa durant la recollida. 

(Recordem que es tracta d'una activitat fora de l'horari escolar, per tant són els pares els responsables)

 

Pàgina 1 de 32