Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Nom Cole

Col·legi Sant Lluís-Bosch

Xpert Access

Erasmus: Creant oportunitats, obrint ments

El col·legi Sant Lluís-Bosch, Manyanet Begues, ha començat el curs amb gran reptes d’internacionalització,  que ja són una realitat.

Hem estat becats, per quarta vegada, amb un programa Erasmus KA2 “Maths around us” per a dos cursos escolars, i aquests dies, professors i alumnes de 3ESO han tingut la primera mobilitat multilateral a Polònia.

Simultàniament, la psicòloga del centre es formava en atenció a la diversitat en el marc d’un Erasmus KA1 per a docents de la Unió Europea, “Every pupil is important” a Finlàndia. Erasmus KA1 a Finlàndia

Un grup d’alumnes de 4t ESO han participat en la 9a edició de l’Intercanvi lingüístic i cultural als Estats Units (Marxem a USA!), i el director del centre i professorat han assistit a les jornades de difusió i formació d’Erasmus KA2 per a centres escolars a Toledo i Barcelona, respectivament, organitzades pel SEPIE (Servicio español para la Internacionalización de la Educación) i el Servei de Llengües estrangeres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Enriquim les vides dels docents i de l’alumnat i obrim les seves ments. Prestigi de feina ben feta, treball d’equip, adquisició de competències matemàtiques, digitals, lingüístiques, entre d’altres, i promoció i internacionalització del centre i de la població de Begues són alguns dels beneficis que el projecte multilingüe proporciona a la nostra comunitat educativa.  I no s’acaba aquí, seguim treballant en noves propostes i iniciatives www.begues.manyanet.org.

 

mapa

 

Col·legi Sant Lluís

C/ Sant Climent 8

08859 Begues (Barcelona)

Tf: 936390011

secretaria@begues.manyanet.org

mapa cole

 

 

 

mapa2

 

Col·legi Bosch

C/ camí Ral, 13

08859 Begues (Barcelona)

Tf: 936390185

secretaria@begues.manyanet.org

 mapa parv

Calendari 2