Homestay a Bury St. Edmund

Com cada any, des del centre es fomenta l'intercanvi amb famílies de parla anglesa per tal que els alumnes interessats puguin desenvolupar una parla fluïda de l'idioma. Enguany, els alumnes realitzaran un "Home Stay" en el qual aniran a casa d'una família anglosaxona i realitzaran classes interactives, sortides i un dia d'excursió a Cambridge.

La reunió informativa serà el dimecres 19 a les 19:30

 

Cosmocaixa 18 de Juny

Les sortides educatives són una gran oportunitat per a assolir i comprendre en primera persona molts dels conceptes tractats durant el curs. Des de l'àmbit de ciències, sortides com el museu de la ciència de Terrassa, el Cosmocaixa... Aporten una visió molt pràctica de matèries com Tecnologia, Biologia i Geologia i Física i Química. 

El dilluns 18 de Juny els alumnes de 4t d'ESO, acompanyats pels professors Maria José Ballestero i Robert Maestre, van aprofitar per visitar el Cosmocaixa i van realitzar diversos tallers.

 

Erasmus+ KA2 final de projecte

After more than two years of hard work, great experiences and friendship, the Erasmus+project is over and a better future for us ahead @multilinweb @sepiegob @Alicia_Aguilar4 #ErasmusPlus #Josócmanyanet

 

#englishdaymanyanet

English Day

Summer is coming, but before.......on June 21st,  English Day is here again!!!! Col·legi Bosch on the 20th.  GREAT!!!! Com cada any i dins el projecte multilingüe del centre, arriba enguany l'English Day!!! Us deixem el programa! Happy English Day and Happy Summer!!! #josocmanyanet #englishdaymanyanet

 

El "English Day" és una activitat cultural que es realitza anualment a l'escola. El seu objectiu és motivar els estudiants, les famílies, els mestres i tota la comunitat educativa de la importància de l'anglès com a llenguatge de comunicació; tot compartint coneixements culturals i de l'idioma.

Es tracta d'un projecte que engloba noies i nois de totes les edats i etapes del centre Sant Lluís: els més grans de la ESO, ajuden als més petits. A més, té un caràcter lúdic: es tracta de divertir-se, cooperant amb la comunitat educativa i d'integrar l'anglès en el projecte educatiu. 

 

L'horari es mostra en l'article següent: https://www.begues.manyanet.org/images/docs/English_DAY_2018.pdf

 

 

 We are already preparing our English Day! It's going to be awesome!!!

Pàgina 1 de 31