Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Nom Cole

Col·legi Sant Lluís-Bosch

Xpert Access

Erasmus+

Erasmus+ és el programa de la Comissió Europea per educació, formació, joventut i esport. Tindrà vigència des del dia 1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2020 i comporta un increment significatiu dels fons destinats al desenvolupament del coneixement i les habilitats.

erasmusplus

 

El nostre centre ha estat becat per a participar com a soci en el projecte Say no to NEET juntament amb un centre escolar d’Itàlia, Polònia i Portugal coordinats per Àustria. El projecte té una durada de dos anys escolars 2016-2018 i l’iniciarem amb els alumnes de 3ESO que l’acabaran quan facin 4ESO. L’acrònim NEET,  (SAY NO TO NON EMPLOYMENT or EDUCATIONAL TRAINING) té l’equivalent (Digues No als NI-NI). Tota la UE s’enfronta a un augment de la població jove que ni estudien ni treballen. El projecte vol apropar els nostres alumnes a encarar aquesta situació i donar-los eines i recursos per ser competents en aquesta societat present i futura (formació acadèmica, laboral i tecnològica). Per tant, el projecte està plenament emmarcat en el curriculum de Tutoria, Emprenedoria i Llengua Anglesa d’aquests dos cursos. Durant el curs 2016-2017, està previst treballar el tema en els diferents centres amb una trobada prèvia de professors al centre coordinador, Àustria i el nostre col·legi a l’abril 2017 acollirà alumnes i professors dels altres quatre centres i es posaran en comú resultats i es dissenyaran noves propostes.

Com a centre educatiu, ens felicitem de poder participar en aquest projecte de dimensió europea del que se’n beneficiarà tota la nostra comunitat educativa i el seu entorn.

More info http://saynotoneet.blogspot.pt/

 

The Project

This is the website of our project ‘An approach to alternative methodologies through new technologies’ which has been awarded with an Erasmus KA1 grant.The objetive of the project is to foster our multilingual project and provide teachers and students with more competences for the 21st Century.The project will run for two 2 years and some teachers will be trained abroad with a variety of methodologies to be applied and shared in the school community and the area.

 

More info https://manyanetbegueska1.blogspot.com.es/